Jouw club voor al wie meer wil weten over kunst en design.

Word lid

lidworden - start to collect - art design

LID WORDEN

Start To Collect opent deuren die anders gesloten blijven. We brengen kunst- en designliefhebbers met verzamelambities samen en tijdens onze events ontmoet je kunstenaars, designers, verzamelaars, kunst- en designprofessionals en andere startende verzamelaars, doe inspiratie op én ontdek je hoe de kunst- en designwereld in elkaar steekt.

Wij bieden een gevarieerd programma tussen kunst en design van galerietouren, atelierbezoeken, talkshows, en zo veel meer. Neem met ons mee een kijkje achter de schermen van een veilinghuis, bij een privé-verzameling of  een guerillia-evenement.

Basis lidmaatschap Start To Collect
Een basis lidmaatschap van Start To Collect is gratis. Na registratie ontvang je regelmatig de nieuwsbrief en een update van de verschillende events waar je vrijblijvend kan aan deelnemen aan 25 euro per persoon.

Full lidmaatschap Start To Collect
Een full lidmaatschap kost jaarlijks 85 euro. Daarvoor krijg je uiteraard alle voordelen van het basis lidmaatschap, aangevuld met een leuke verrassing en 4 events naar keuze die je gratis kan bijwonen. Zo bespaar je al meer dan 15 euro. Een full lidmaatschap kan je ook cadeau doen!

Schrijf je nu in voor een gratis lidmaatschap!

(Na het invullen van dit formulier ontvangt u een email om uw inschrijving te bevestigen. Kijk zeker ook de spam na als u niets hebt ontvangen)