Jouw club voor al wie meer wil weten over kunst en design.

FAQ

faq starttocollect - start to collect - art design

WAT IS START TO COLLECT?

Start To Collect is een platform voor beginnende kunstverzamelaars. We delen achtergronden en evenementen via onze nieuwsbrief en sociale media; organiseren bezoeken aan tentoonstellingen, studio’s, academies en veilinghuizen; houden galerie-avonden; en bezoeken de beurs Belgian Art en Design Fair.

VOOR WIE IS START TO COLLECT?

Start verwijst naar het begin, niet noodzakelijk naar de leeftijd. Alle kunstliefhebbers zijn welkom, ongeacht leeftijd, locatie, budget of achtergrond.

MOET IK LID ZIJN VAN START TO COLECT OM DEEL TE NEMEN AAN EVENTS?

Ja, maar geen zorg, een basis lidmaatschap is namelijk gratis. Er is ook een betalende formule waarbij je een aantal events gratis kan bijwonen.
Ben je nog geen lid? Dan wordt je dat automatisch als je je voor een eerste event inschrijft. Alle informatie over het lidmaatschap vind je hier.

KAN IK EEN START TO COLLECT LIDMAATSCHAP OOK CADEAU GEVEN?

Jazeker, het is een leuk geschenk. Meer informatie vind je hier.

HOE WERKT HET LIDMAATSCHAP EN KAN IK RESERVEREN?

Als lid krijg je regelmatig de nieuwsbrief met interessante artikels, alsook de kalender met komende events. De artikels en de event-kalender kan je tevens ook op deze site raadplegen. Alle events vind je op deze pagina. Voor ieder event kan je je individueel aanmelden.

WAT GEBEURT ER ALS EEN EVENT IS UITVERKOCHT?

Start To Collect streeft ernaar om de events kleinschalig te houden. Dat versterkt de beleving. Zo is het uiteraard mogelijk dat een event volboekt is. De boodschap is dus tijdig te reserveren.
Geen nood als u er eentje mist. We zorgen sowieso voor jaarlijks voldoende kwalitatieve events.

WAT IS DE OPZEGTERMIJN VAN START TO COLLECT?

Een basis lidmaatschap kan op ieder moment worden opgezegd door uit te schrijven. Een betalend lidmaatschap loopt automatisch af na 12 maanden (vanaf het moment van betaling). Na deze periode kan u kiezen om uw lidmaatschap al dan niet te hernieuwen.

IS HET LIDMAATSCHAP PERSOONLIJK?

Ja, het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

IK HEB EEN IDEE OF OPMERKING

We horen graag je ideeën en ervaringen, positief of negatief, via start@starttocollect.be.